Princip metody Kineziologie One Brain

Metoda kineziologie One Brain nachází uplatnění při fyzických či psychických potížích, které vznikly následkem nějaké prožité silné negativní události. Pomáhá lidem identifikovat stres a uvolnit ho. I klasická medicína připouští, že až 95 % všech onemocnění je psychosomatického původu, což znamená, že je naše tělo závislé na našich duševních procesech. Psychosomatický základ tak může mít například bolesti hlavy, zad, žaludku, a mnohé jiné.  Metoda používá k hledání příčiny problému testování svalů vycházející z pozorování, že negativní emoce sval oslabí, čímž je možné pomocí svalů testovat tělo.

Mozek, jako biologický počítač, koordinuje činnost tělesných projevů a funkcí a zaznamenává všechny údaje do paměti člověka. Přes propojení svalů s mozkem je možné dostat se k uloženým údajům a nalézt tak prvotní příčinu aktuálního prožívaného stresu či problému a v konečném důsledku příčinu vyloučit. Metoda rovněž předpokládá, že když má člověk jakýkoliv problém, jedná se o špatnou komunikaci mezi levou a pravou mozkovou hemisférou. Tento blok byl způsoben strachem, bolestí nebo strachem z bolesti. Pomocí jednoduchých korekcí nebo cvičením příslušných svalů lze blok jemně a účinně odstranit a znovu nastolit tzv. jednotný mozek (tj. One Brain). 

Filosofie One Brain je jednoduchá. Odstranit stres a obnovit vlastní volbu ve svém jednání a chování, převzít za sebe odpovědnost. Odblokováním se uvolní negativní energie spojená se stresem nebo traumatickou událostí v minulosti, které ovlivňovaly klienta v přítomnosti. Člověk již nereaguje jako dříve na základě minulé negativní zkušenosti, nachází nová řešení svých stávajících problémů a tím dosahuje větší harmonii v životě.  Metoda nediagnostikuje ani neléčí, ale tím že odstraní blokády uvolní energetický tok v těle a zapojí se samo léčící síly organismu.

 

Mapa stránek

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně